Hundkurser Göteborg

Tiden där hunden är unghund upplevs som svår för många både nya och erfarna hundägare. Varför ha det jobbigt? Gå en kurs istället!
På mina kurser går vi igenom träningsstrategier, hundens olika mentala utvecklingsstadier såsom ex spökålder, hundägarna får individanpassad coaching.
Nu under våren har jag haft många lyckade kurser. Jag har åkt runt i stort sett hela Göteborg och hjälpt hundägare och deras hundar till ett bättre samspel och relation.
Något som utmärker mina kurser är att jag alltid ser till att träningen ska fungera överallt. Därför lägger vi på distraktioner efterhand och generaliserar träningen.
Varje ekipage får individuell coachning och handledning.
Denna vår har jag b la haft en kurs med inriktning ung hund och lydnad vid Amhult Torg i Torslanda. Vi gick igenom allmänlydnad och tränade även miljö och hundmötesträning. Hundägarna med deras hundar var väldigt nöjda och fick goda råd om hur de ska fortsätta träningen med hunden. Mitt mål som hundtränare är att alltid se alla ekipage och kunna tillgodose deras behov, oavsett hur unika dessa är.

Mvh

Roksana /Hundtränare

Lämna ett svar